ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mario Alberto Kempes guanya el Premi Blanquinegres a Millor llegenda valencianista

Per Alex Alfaro · 25 Octubre, 2023

Mario Alberto Kempes ha guanyat en el dia de hui el premi a millor llegenda valencianista. El guardó ha sigut entregat després de rebre més de 5692 vots per part de l’afició valencianista i que després va ser confirmat per part del jurat conformat pels periodistes Alfonso Gil, Cristina Bea, Dani Meroño i Amelie Bonell.

Kempes va ser finalista al costat d’altres grans futbolistes com Santi Cañizares o David Albelda. El valencianisme va reconéixer la història i tot allò que representa un dels millors futbolistes de la història mundial del futbol.

El Matador” no va poder ser present en el lliurament de premis a causa de les seues ocupacions laborals als Estats Units com a comentarista de la televisió americana “ESPN”. No obstant això, va voler enviar un vídeo per a agrair el suport i l’afecte de l’afició valencianista: “Espere que estiguen passant una bonica vetlada. Lamentablement no vaig poder assistir per motius professionals. Vull agrair a tots aquells que han votat i sembla ser que alguna cosa bona vaig fer en el camp perquè la gent em recorda. És un alago molt bonic per a mi estar entre les millors llegendes de club”

D’altra banda, el premi va ser recollit per part de Ariane Kempes, filla de Kempes, que no va voler perdre’s una ocasió com esta. Es va mostrar orgullosa del seu pare i és que Kempes no és només una llegenda a València sinó a nivell mundial. Després de set temporades en el club de Mestalla i guanyar la Copa del Món en 1987, ara rep el premi Blanquinegres a la millor llegenda valencianista