ACTUALITAT  

El Getafe ha proposat al València un intercanvi entre Foulquier i Juan Iglesias

Per Mauro Pérez · 03 Juny, 2024

En el marc de l’actual mercat de fitxatges, el Getafe CF ha proposat al València CF un intercanvi de jugadors. L’operació plantejada consisteix en el traspàs de Juan Iglesias al València a canvi de Dimitri Foulquier, jugador que ha captat l’interés del tècnic del Getafe, José Bordalás, qui el va tindre en la seua etapa en el club de Mestalla.

Juan Iglesias, lateral dret de 25 anys, ha sigut una peça important en l’esquema del Getafe i el seu rendiment ha despertat l’interés de diversos clubs de LaLiga, participant en 23 partits amb el club azulón i aportant 2 assistències. D’altra banda, Dimitri Foulquier, també lateral dret, aporta experiència i versatilitat, qualitats molt valorades per Bordalás, qui ja li va dirigir durant la seua etapa al València CF, per la qual cosa és del seu grat i buscaria enfortir la defensa del Getafe amb la incorporació de Foulquier, com ha informat el programa Sin Ataduras.

Quant al rendiment de Foulquier, ha sigut una peça clau en la plantilla de Baraja, qui ha participat en 33 partits de titular en Lliga, la qual cosa fa que l’entrenador valencianista ha tingut confiança amb el jugador francés, apostant per ell sempre que ha estat disponible.

Bordalás, que coneix bé a Foulquier, ha expressat en diverses ocasions la seua admiració pel jugador i el seu desig de tornar a comptar amb ell en la seua plantilla i ser una peça fonamental en la plantilla dirigida per Bordalás.