La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcos André entrena després del fort colp al cap
,

Marcos André entrena després del fort colp al cap

COMPARTIR

Després del dia de descans, el València ha tornat al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el complicat partit del pròxim dissabte on s’enfrontarà al Rayo Vallecano. L’equip de Gattuso vol continuar amb la bona dinàmica i sumar altres tres punts. 

Ara mateix, segons ha informat Onda Deportiva València, Marcos André ha eixit a entrenar en solitari. El davanter brasiler ha fet treball individual de carrera continua amb un preparador físic al seu costat. Haurem d’estar pendents a la seua evolució i si està disponible per al partit davant el Rayo Vallecano. 

De fet, al comunica mèdic s’indicava que Marcos André va patir un traumatisme craniofacial, que va requerir ser traslladat a un centre hospitalari, on se li van realitzar les oportunes proves mèdiques i radiològiques. El davanter, després dels resultats satisfactoris de les proves, ha sigut donat d’alta i seguirà amb control ambulatori en el seu domicili fins a l’alta definitiva. Per tant, tot fa indicar que Marcos André tardarà uns dies en tornar amb el grup.