ACTUALITAT  

Marchena parla sobre la seua no continuïtat al València i la seua relació actual amb Baraja

Per Alejandro Fernandez · 05 Octubre, 2023

L’exfutbolista i ex segon entrenador del València, Carlos Marchena, ha sigut entrevistat per Eduardo Esteve a Onda Deportiva València. Marchena ha parlat sobre Baraja, Javi Guerra, el treball invisible en les banquetes i la seua no continuïtat com a segon entrenador aquesta temporada.

Carlos Marchena ha confirmat en l’entrevista que encara té contacte amb l’actual entrenador del València i que sol parlar amb ell. “Al Pipo ho vull molt i ho tinc a prop”, ha verbalitzat Marchena. De la mateixa forma, Marchena ha assegurat saber el que ocorre al València sense estar en el cos tècnic. A Baraja ho veu “molt fort” i “convençut”.

El que fora segon entrenador del València en la recta final de la temporada passada també ha parlat de Javi Guerra i de futbolistes joves com Diego López i Fran Pérez. “En els entrenaments es veia el que Javi Guerra pot arribar a ser, però el pas l’ha de donar el jugador”, ha manifestat Marchena. Així, el sevillà ha apuntat que Javi Guerra ha fet el pas, i confia que el valencianista puga estar en la pròxima llista de Luis De la Fuente.

Marchena també ha volgut destacar l’important que és la família per a Javi Guerra. “L’entorn de Javi Guerra li afavoreix molt, li dona pausa, no li deixa equivocar-se i li aporta humilitat”, ha expressat l’exfutbolista. Així, Marchena també va haver de ser dur amb el jugador de Gilet dient-li que deixarà el mòbil, que li anaven a explotar.

L’aposta pels joves per part de Rubén Baraja i Carlos Marchena va ser una decisió que podia haver eixit malament. L’exfutbolista sevillà ha comentat que “cal tindre valentia i personalitat per a apostar pels jugadors joves de la casa” en una situació com en la que es trobava el València.

Respecte a la seua no continuïtat com a segon entrenador del València en el cos tècnic de Baraja, Marchena ha dit que no podia quedar-se en el club al 99%. “He d’estar al 120%. Si no ho sents és millor fer un pas i ser honestos”, ha expressat Marchena. A més, ha comentat que sent una alegria molt gran pel reconeixement i afecte dels aficionats.

 

 

Hola