Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

Sin categoría  

Marchena explica per què no va continuar en el València

Per Alex Alfaro · 09 Juliol, 2023

Carlos Marchena no es va quedar finalment al València CF com segon entrenador de Rubén Baraja, sent Chema Sanz el seu substitut, i ara revela l’única opció en el qual haguera seguit en el seu lloc, el descens a Segona: “Eixa era l’únic dubte, sí. L’única. Era l’única possibilitat que m’haguera quedat. Deia: ‘Si baixem i el club vol, m’he de quedar’.

En aquesta entrevista per a Relevo, apuntilla que “entenia que si descendia amb el València havia de fer tot el possible, sempre que el club el proposara. Tenia l’obligació d’intentar retornar al València a Primera”

Carlos Marchena respon també sobre el motiu del seu pas al costat amb el València CF: “Realment no era una decisió. Era la meua idea des del principi. Tinc els meus projectes de vida ací a Sevilla. Vaig fer un parèntesi i vaig anar a València per necessitat, obligació, autocompromís, crida-ho com vulgues. Però des del primer moment sabia que tenia data de caducitat. Hi havia un únic dubte, aquesta me la proporcionava jo mateix, perquè funcione pel meu pensament i no per compromisos amb ningú. No es va donar i llavors vaig dir, ‘em torne a casa perquè ha complit el cicle’