La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino revela el detonant de la mala relació amb Lim
,

Marcelino revela el detonant de la mala relació amb Lim

COMPARTIR

728-90

El tècnic asturià Marcelino García Toral, que el dimecres va ser destituït com a entrenador del València, es va mostrar convençut que no deixar de costat la Copa del Rei i guanyar-la va ser el detonant que es trenqués la relació de confiança amb Peter Lim, propietari del club, i que l’acomiadarà

“Estic segur, absolutament, sens dubte, que el detonant d’aquesta situació va ser la Copa. Durant la temporada rebem missatges directes i indirectes que havíem de rebutjar-la”, va indicar.

L’asturià va revelar que a Sevilla, després de conquistar el títol de Copa, Lim no els va felicitar. “Quan el 19 de juliol vaig estar a Singapur em va felicitar per la Champions i no per la Copa, podreu comprendre la meua sorpresa. És obvi que els resultats no han estat darrere de la meua destitució”, va apuntar.


García Toral va dir que les raons que li van donar per a deixar de costat la Copa van ser “que era una competició menor que podia posar en risc objectius com la Champions”. “Però realment creiem que la sensació viscuda en la Copa després del partit de Getafe va ser determinant en l’assoliment de la Champions”