La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino parla amb pèls i senyals de la seua eixida del València i tot el que va ocórrer
,

Marcelino parla amb pèls i senyals de la seua eixida del València i tot el que va ocórrer

COMPARTIR
Marcelino ha parlat en una entrevista al portal “Sonora” de tot el que va ocórrer en eixe estiu on es va formalitzar la seua eixida del València.
 

“Tirar la Copa”

 

“Els jugadors em diuen que volien disputar la Copa perquè pensaven que la podien guanyar. Se’ns havia aconsellat que tirarem la Copa. Teníem una posició molt bona, encara que acumularem lesions i derrotes i ens van demanar que utilitzaren la unitat B”

 

“Li vaig dir a Mateu que no anava a acatar eixa decisió perquè em dec als meus futbolistes. La decisió de posar als suplents me la diu Mateu per ordre de Peter *Lim”

Comencen a canviar les coses

 

“Arran d’això, va anar canviant la relació, el pensament i la planificació de la temporada següent. Les converses amb Mateu feien pensar que anàvem a tindre una pretemporada complicada. Després d’una reunió amb Peter va arribar el missatge que la manera de planificar la pròxima temporada seria diferent”

 

 

“Eixe partit contra el Getafe va ser el punt d’inflexió. En la segona volta el València va sumar 38 punts.

 

 

“Va ser impactant que Peter Lim no baixara a vestuaris ni va atendre l’equip, “blanc i en botella”

 

Recorde estar de vacances i tot eren problemes. Tots els noms que proposava eren rebutjats. I ni tan sols proposava jo els noms, ja que el que ho traslladava era Mateu”

Els enganys de Lim


Se’m critica que en roda de premsa ficava massa pressió. Sense saber-ho el director general, es traspassa a Rodrigo. S’havia decidit prescindir de Mateu i de Longoria la primera setmana d’agost. Tot el que havíem parlat a Singapur es canvia completament en arribar a Alemanya en fer la pretemporada. Que confiança has de tindre en una persona que tot el que et diu després no val. Tot era que no, i no vols, ves-te”

 

“Quan ocorre esta situació, t’adones que havia sigut enganyat i que això no tenia futur

 

“Després de tot el que he comentat, es poden traure conclusions de com és Peter Lim. Tot això és irrebatible, hi ha testimonis. Cadascun que traga les seues conclusions”

L’acomiadament de Marcelino

“Estava preparant el partit del Barça i em crida un periodista per a dir-me que m’anaven a cessar. Cride a Mateu i tampoc sabia res. Arriba a Anil de viatge, es reuneix amb Mateu i li comunica que estava destituït. Mateu em va entregar un sobre amb el comunicat del meu comiat”

 

“Era una situació molt injusta. Hi ha molts tipus de propietari. No hi ha color entre Roig i Lim, per exemple. El comentari de que vaig forçar la meua eixida amb les meues declaracions està molt allunyat a la meua realitat”