ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino explica la seua eixida de Marsella

Per Alex Alfaro · 21 Septembre, 2023

L’Olympique de Marsella va anunciar este dimecres de manera oficial que Marcelino García Toral deixa de ser entrenador del club. La tensió que viu l’equip francés “no permet a Marcelino i al seu cos tècnic exercir en bones condicions les funcions per a les quals van ser contractats”, va indicar el club en un comunicat.

Marcelino ni tan sols havia viatjat a Amsterdam per a enfrontar-se a l’Ajax a l’Europa League. Poc més de dos mesos ha durat la marxa del tècnic a Marsella. Se’n amb un balanç de dos victòries, tres empats i dos derrotes en set partits. El seu gran error va ser l’eliminació en la prèvia de la Champions a les mans de Panathinaikos… però se’n va amb l’equip invicte en Ligue 1.

Comunicat oficial de Marcelino

Entenem que s’ha vulnerat l’obligat respecte a les persones i professionals que dirigeixen el club, que van ser els que ens van atorgar la seua confiança i ens van triar per a conduir a l’equip. La inestable situació actual indica, de manera clara, que el projecte esportiu per al qual hem sigut contractats no es pot portar a efecte.

Arribem a l’OM amb la il·lusió de retornar a aquest gran club al lloc que li correspon a Europa. Volem donar les gràcies de manera especial al president i la seua junta directiva, que ens van oferir l’oportunitat de construir un ambiciós projecte esportiu, en clau de futur.

Em posse a un costat del president i de la Junta Executiva, a causa de les greus amenaces, injúries i calúmnies que han rebut, unit al clima de tanta tensió al qual s’ha arribat en el curt espai de dos mesos, malgrat estar fent un treball molt professional i amb gran implicació d’aquest Cos Tècnic, creiem que fan inviable la nostra continuïtat en l’OM.