Manu Vallejo, el revulsiu que mai baixa els braços

Per Pablo Marquez · 25 Octubre, 2021

El València va aconseguir empatar a dos davant el Mallorca el passat dissabte. L’equip de José Bordalás va anar-se’n al descans amb un 0-2 en contra. La remuntada pareixia molt complicada, però l’equip mai va deixar d’intentar-lo. Bordalás va traure a Alderete, a Carlos Soler i a Marcos André només començava la segona part, ja que volia guanyar el partit.

Vallejo entrava al camp amb un 0-2 en contra

En el minut seixanta-quatre de partit el tècnic alacantí va prendre la decisió de donar entrada a Manu Vallejo. El davanter gadità entrava al camp en lloc d’Hugo Duro. Mestalla aplaudia amb molta intensitat, perquè el davanter és un jugador molt estimat pel valencianisme per la gran intensitat que té sempre que ix al camp. Manu Vallejo va demostrar des que va entrar al camp que volia guanyar el partit i sumar els tres punts. El jugador del València no deixava de córrer i buscar el gol per al València.

De fet, la participació de Vallejo va ser fonamental a l’empat del club de la Capital del Túria. El davanter gadità va centrar la pilota que va finalitzar amb el gol de José Gayà en el minut noranta-set. Esta temporada, Manu Vallejo està tenint un paper molt residual. Ara mateix, en deu jornades de lliga, Vallejo només ha disputat seixanta-set minuts en esta lliga.

Vallejo espera més oportunitats

Després de la seua gran actuació davant el RCD Mallorca, Manu Vallejo espera poder ser més important per a Bordalás i poder participar en més minuts de lliga. Esta temporada Vallejo encara no ha marcat cap gol ni assistència, però la seua intensitat i ganes de jugar són vitals per a poder sumar punts importants per a classificar-se per a Europa a final de temporada després de dos anys.