La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mamardashvili renova amb el València
,

Mamardashvili renova amb el València

COMPARTIR

-->

El València acaba de fer oficial a través de les seues xarxes socials la renovació de Giorgi Mamardashvili. D’esta manera, el porter georgià continuarà vinculat al club de la Capital del Túria fins a l’any 2027. A més d’això, el club che ha sigut capaç de blindar al jove futbolista amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. 

Mamardashvili s’ha convertit en un dels futbolistes més importants del València. La temporada passada va arribar al club per a jugar en el València Mestalla, però amb les lesions de Cillessen i Jaume es va fer un lloc en l’onze titular. I així va ser al llarg de tota la temporada. Amb les seues actuacions, el València es va quedar a res de ser campió de la Copa del Rei. 

Por els últims dies de mercat

Esta temporada, Giorgi Mamardashvili està jugant a un nivell excel·lent. De fet, en el València hi havia una gran preocupació per si algun club de la Premier League pagava la seua clàusula, vint milions en eixe moment, en els últims dies de mercat. 

Ara, amb esta renovació, el València s’ha assegurat a un porter de present i amb un futur molt prometedor per davant. A més d’això, és conscient que si algun club vol fitxar-lo, haurà de pagar una gran quantitat per ell. Per la seua part, Mamardashvili se sent molt important en València i està molt agraït al club que va apostar per ell.