Mala jornada inaugural per als valencianistes en l’Eurocopa

Per Gerard Gálvez · 16 Juny, 2021

Quatre valencianistes estan jugant l’Eurocopa. Denis Cheryshev, Daniel Wass, José Luís Gayà i Gonçalo Guedes van iniciar el torneig amb les seues respectives seleccions. No obstant això, cap dels quatre ha tingut una jornada inaugural per a recordar. Dos jugadors van eixir derrotats i els altres dos no van jugar ni tan sols un minut.

Derrota de Wass

El primer dels valencianistes a debutar va ser Daniel Wass. El jugador danés va jugar com a lateral dret en la derrota (1-0) de la selecció danesa davant una sorprenent Finlàndia. El futbolista va jugar durant 76 minuts en un partit que, lamentablement, serà recordat per l’accident de Eriksen, del qual ja es recupera a l’hospital.

Mala imatge de Cheryshev

L’extrem esquerrà rus no va tindre un bon inici de torneig. El jugador va eixir en el minut 30, a causa de la lesió de Kuziaev, per la qual cosa tenia 70 minuts per davant. No obstant això, l’actuació de Cheryshev va ser tan discreta que, Cherchesov, tècnic rus, va decidir traure al valencianista en el minut 63. Poc més de 33 minuts en la derrota de Rússia davant Bèlgica (3-0).

Gayà no debuta

El lateral espanyol no va jugar ni un sol minut en l’empat de la selecció espanyola davant Suècia a Sevilla. El lateral del València ha sigut superat, en els plans de Luís Enrique, per Jordi Alba. El jugador del Barcelona i capità de la selecció parteix amb avantatge, per la qual cosa Gayà haurà d’esperar la seua oportunitat per a debutar.

Guedes sense convocar

La principal opció del València per a traure diners per Gonçalo Guedes era la bona actuació del jugador en l’Eurocopa. No obstant això, Guedes es va quedar en la graderia en el debut amb victòria de Portugal davant Hongria (3-0). Els següents partits de Portugal són Alemanya i França, per la qual cosa no sembla que vaja a tindre molts minuts en aquesta fase inicial.