ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible XI del València per a enfrontar-se al Rayo Vallecano

Per Blanquinegres · 12 Maig, 2024

El València rep al Rayo Vallecano amb la necessitat de guanyar per a seguir amb opcions de jugar competició europea la temporada que ve. Baraja haurà de variar l’alineació que va perdre davant l’Alabés el diumenge passat a causa de les lesions d’alguns jugadors.

La baixa de Jesús Vázquez és la que haurà de reposar Baraja en el lateral esquerrà. Gayà ja està recuperat i entrarà en la convocatòria, però està quasi descartat per a començar des de l’inici. En principi, Yarek podria ocupar el lateral esquerre deixant a Cenk de central al costat de Mosquera.

Una altra opció seria situar a Foulquier a cama canviada com ha fet en alguna ocasió. Thierry estarà en el lateral dret.

Yaremchuk tornarà a l’atac per a formar davantera juntament amb Hugo Duro mentre que, Peter Federico i Diego López, ocuparan les bandes. El centre del camp tornarà a estar liderat per Pepelu al costat de Javi Guerra. Hugo Guillamón podria tindre alguna oportunitat igual que André Almeida.

Possible onze: Mamardashvili, Thierry, Mosquera, Yarek, Foulquier, Pepelu, Javi Guerra, Peter Federico, Diego López, Hugo Duro i Yaremchuk.