Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

M. José Català i Joan Ribó han parlat sobre el València a l’eixida de la reunió per al traspàs de poders

Per Alejandro Fernandez · 12 Juny, 2023

La pròxima alcaldessa de la ciutat de València, María José Català, i l’alcalde en funcions, Joan Ribó, han tingut una reunió en el matí de hui per a efectuar el traspàs de poders. A l’eixida de la reunió que ha durat poc més de mitja hora, els dos polítics han parlat sobre la situació del València.

Català ha criticat el funcionament del govern d’esquerres en relació al València CF i declarat la línia que mantindrà la seua administració amb l’entitat che durant la pròxima legislatura. “Crec que s’ha fet molt de pronunciament públic en els últims mesos que no atenia a negociacions que hagen millorat la situació del club, la situació de la afició i la situació de l’estadi que és una de les qüestions en les quals a més incideix la competència municipal”, ha manifestat Maria José Català davant els mitjans.

D’altra banda, l’encara alcalde de la capital del Túria, Joan Ribó, ha expressat a l’eixida de la reunió el seu desig que a Espanya es faça el mateix que a Alemanya en referència a la propietat dels clubs. “Jo crec que la solució passa perquè les empreses futbolístiques deixen de ser empreses com qualsevol altra cosa. Hi ha països com Alemanya, en els quals els accionistes no són només la gent que té els diners, sinó també els aficionats”, ha declarat Ribó.

Així mateix, Joan Ribó ha plantejat que a Espanya haja d’haver-hi “una normativa en la qual els aficionats tinguen un paper important en la decisió dels clubs”. Considera que el model de negoci en els clubs espanyols han d’anar per ací en el futur, i lluny han de quedar les propietats com Peter Lim, que dirigeixen a milers de quilòmetres.

La reunió entre Català i Ribó ha durat una mica més de mitja hora i en ella han parlat de la Capitalitat Verda Europea en 2024 i de la Marina, temes importants per a la ciutat, així com el València CF.