Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Luís Enrique valora de forma positiva el treball de Gattuso en el València

Per Pablo Marquez · 21 Novembre, 2022

Luís Enrique s’ha fet streamer. El seleccionador espanyol està fent directes totes les vesprades al seu canal de Twitch per a interactuar amb l’afició, contar l’experiència mentre es disputa el Mundial i parlar de diversos temes en un to relaxat.

En el final del directe, Luís Enrique va ser preguntat sobre equips de la lliga espanyola i quins eren els quals més l’agradaven pel seu estil de joc i la forma d’afrontar els partits. En este moment, el seleccionador espanyol va mencionar al València de Gennaro Gattuso.

Les paraules de Luís Enrique

El València de Gattuso. Amb un equip afeblit ha aconseguit canviar la mentalitat dels seus jugadors. És un animal competitiu. En primer lloc el València i després el Betis, encara que ja sé que esteu enfadats per no haver convocat a cap jugador.

Gayà i Guillamon

En un principi, el seleccionador va convocar a José Gayà i a Hugo Guillamon per al Mundial. No obstant això, a causa de l’esquinç lleuger que va sofrir Gayà, Luís Enrique va optar per canviar-lo i cridar a Balde. Pel que respecta a Guillamon, el jugador del València continua al marge i està recuperant-se de la seua lesió al genoll. Però Luís Enrique sí que esperarà al jugador del València, perquè considera que eixa posició està millor coberta.