La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’RFEF publica la resolució sobre la groga sobre Lino
,

L’RFEF publica la resolució sobre la groga sobre Lino

COMPARTIR

La Real Federació acaba de publicar la resolució sobre la targeta groga que va vore Samuel Lino en el partit enfront del Celta de Vigo. La targeta groga va ocórrer enmig de la polèmica sobre un possible penal sobre Lino que va suposar un gran enuig per part de Mestalla.

El València va recórrer aqueixa amonestació i “competició” acaba de fer oficial que ha decidit corregir eixa amonestación per “simulació”

Comunicat de la RFEF

“Vistes les al·legacions i la prova videogràfica aportada pel VALÈNCIA CF,  SAD, relatives a l’amonestació rebuda pel seu jugador, Sr. Samuel Días Lino, este Comité de Competició considera el següent:
(…) La veritat és que la prova aportada pel club prova de manera indubtable, en opinió d’este Comité, que no va haver-hi simulació.
Procedeix, per tant, l’estimació de les al·legacions havent de quedar sense conseqüències disciplinàries l’acció assenyalada en l’acta arbitral.

AL·LEGACIONS DEL CLUB

El club al·lega l’existència d’un error material manifest i manté que el jugador amonestat no
va realitzar esta acció: simular ser objecte d’una falta. Manté que les imatges aportades proven que va caure a conseqüència d’un contacte i no estaríem, per tant, davant un cas de simulació