La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’opció de compra d’Helder Costa és de 20 milions d’euros
,

L’opció de compra d’Helder Costa és de 20 milions d’euros

COMPARTIR
El València va aconseguir als últims minuts de mercat la cessió d’Helder Costa. L’ex jugador del Leeds va ser una oportunitat de mercat que aparegué a l’últim dia, i que en un principi Bordalás va desestimar, però una vegada es va fer oficial la cessió d’Hugo Duro, el mateix entrenador alacantí va donar llum verda a l’operació.

20 milions d’euros

Helder Costa té una fitxa de 3 milions d’euros. No obstant això, el fet que el Leeds United pague la meitat ha sigut clau perquè la cessió s’haja dut a terme, una cessió que, segons El Desmarque, té una opció de compra de 20 milions d’euros. Una xifra que el València és incapaç de ficar damunt la taula.

Confiança en abaratir-lo

És per això que des del club blanquinegre confien en poder abaratir este preu si finalment el jugador dona bons resultats. Pot actuar a qualsevol de les dos bandes, una posició on el València necessitava reforçar-se, i el seu ritme Premier de la mà de Marcelo Bielsa serà molt útil per a les transicions vertiginoses del València de Bordalás.

Recta final de mercat

L’any passat Meriton ens privà d’un final de mercat tan emocionant com este. Feia la impressió que el jugador no anava a arribar, però després de l’OK de La Lliga esclatà la felicitat. Ara, amb la parada de seleccions, els fitxatges tenen prop de dos setmanes per a fer-se a l’equip. Tant de bo tots donen bons resultats.