Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’onze que va provar ahir Gattuso per a enfrontar-se al Vila-real

Per Alex Alfaro · 31 Desembre, 2022

La primera plantilla del València ja es troba camí en  on demà disputaran el partit corresponent a la jornada 15 de La Liga. És el retorn de la competició després de mes i mig interromput pel Mundial i serà l’oportunitat per als de Gattuso d’acomiadar l’any amb tres punts que li permetria mantindre’s en la lluita per les competicions europees.

Este mes i mig ha servit per a recuperar a tots els jugadors. Diakhaby i Ilaix van estar més d’un mes de baixa i l’aturada de la competició els ha servit per a estar al mateix nivell dels seus companys.

La setmana d’entrenaments del València ha sigut perfecta pel que fa a les lesions. Gattuso ha comptat amb absolutament tots els jugadors i no hem hagut de lamentar cap molèstia. No obstant això, com el propi italià ha reconegut en roda de premsa, el treball físic ha sigut molt dur per a arribar com a autèntics bous a la segona part de la competició.

Per a la convocatòria, tal com ha pogut saber Blanquinegres no hi ha cap baixa i Gattuso té a tots disponibles per al partit enfront del Vila-real. D’altra banda, la principal novetat és que no viatja cap jugar del València Mestalla.

L’onze que ha provat Gattuso

Gattuso, com cada dia de prèvia, durant el dia d’ahir va provar l’onze inicial per al dia de hui. Eixa prova té la principal novetat de Nico en la posició de “6” i és algo que ha provat al llarg de tota la setmana. Amb tot això, este és l’onze que ha provat Gennaro Gattuso:

ONZE DEL VALÈNCIA: Mamardashvili, Thierry, Cömert, Diakhaby, Gayà, Nico, Yunus, Almeida, Castillejo, Cavani, Kluivert