La millor informació del ValènciaCF en valencià

Longoria parla i defineix a Peter Lim
,

Longoria parla i defineix a Peter Lim

COMPARTIR

Longoria va arribar al València de la mà de Mateu Alemany com a director esportiu en l’ombra. Una persona especialitzada a veure i caçar talents que arribava a sumar amb independència. No obstant això, el seu futur va ser el mateix que el d’Alemany i Marcelino. Després de la rescissió del contracte de Marcelino va abandonar el club amb encara dos anys més de contracte.

Longoria ha parlat per al portal Sonora i ha deixat estos titulars:
 

Per què el València?

“Mateu em convenç amb molts missatges de text. Em va donar la seua paraula de la meua independència en el club per a prendre les meues decisions. Em va dir que em protegiria de l’ambient públic i que era una decisió seua i que no tenia res a veure amb Marcelino”

Mateu Alemany

“Em va sorprendre i em va agradar tant Mateu que era la persona amb la qual em volia vincular”

 

Eixida del València


A l’inici entenia a Lim. La decisió de reconvertir al València amb Mateu i Marcelino era comprensible. Un gran entrenador unit al millor directiu europeu sol podia anar bé. Va ser inconcebible, perquè tenies tot: pau social, un entorn, un equip, un trofeu, una entitat…tot el cocktail per a poder créixer. Seguisc sense poder entendre el que va ocórrer”

Objectiu de Peter Lim


“Puc entendre que com a propietari et vulgues sentir orgullós a nivell esportiu, després veus que açò no és el que volia Peter Lim. Pense que ser un amo et pot donar una quantitat gran de relacions socials, pot ser… Entenc la figura d’un propietari que vulga tindre els menors costos possibles…Forem els primers que vam donar un balanç positiu a nivell econòmic després de molts anys”