Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

Sin categoría  

Londres comença el dia amb un missatge per a Peter Lim

Per Alex Alfaro · 25 Juny, 2023

La manifestació del passat dissabte va ser tot un èxit per al valencianisme. Malgrat les altes temperatures i que ja no hi havia futbol, més de 7000 aficionats es van concentrar en el centre de València per a tornar a demanar l’eixida de Peter Lim de València.

El missatge va ser escoltat pels polítics i treballadors del club, que fins i tot es van sorprendre en veure una quantitat de persones tan elevada als carrers de València.

És per això, que Libertad VCF  va emetre un comunicat en el qual agraeix “que el valencianisme va eixir al carrer massivament, i de manera encomiable i cívica, per a demostrar que estem units contra Peter Lim i que no pararem de mobilitzar-nos fins a aconseguir la seua marxa. Ens consta que les institucions van prendre nota, però ara i sense dilació, han d’executar la voluntat dels ciutadans i oferir-nos ajuda i solucions per a poder continuar fiscalitzant la gestió que ens acoste a l’eixida de Peter Lim de l’accionariat del club”

Ara, Libertad ha anunciat que continuen treballant a “enjudiciar la trama de Jorge Mendes i Peter Lim” i que es troben en cerca d’inversors interessats en el seu “projecte de democratització que buscarà retornar-li el club a la seua afició”

Però el valencianisme té ben clar que la lluita contra Peter Lim no pot ser mai una lluita individual d’una associació, sinó de tota una comunitat que té un objectiu comú. Un altre partit es juga fora de València, on és més fàcil que li arribe a Peter Lim i que per tant faça mal a la reputació de l’empresari singapurense.

Un dels nuclis mercantils més importants a nivell mundial és Londres. Allí César Sotoca, un jove valencianista, va empaperar amb cartells contra el màxim accionista les zones més emblemàtiques de la capital britànica amb un codi QR explicatiu de la situació que viu el València CF, tal com ha informat el diari Superdeporte.

FOTO: Superdeporte

«Volia estar en la manifestació, però em trobava a molts quilòmetres de distància i em vaig preguntar que podia fer per a protestar», explica César a Superdeporte. Aquest valencianista de 21 anys ha estat realitzant el ‘Erasmus’ a Londres.

Va imprimir uns 60 cartells grocs en dos formats, un que resava «Peter Lim go home» i un altre «Peter Lim has destroyed València CF» (Peter Lim ha destruït el València) que va anar pegant per zones clau de la ciutat londinenca per les quals passen tots els dies milers de persones de tot el món: Camden Town, Soho, tota la zona que envolta el Big Ben, Tower Bridge, London Bridge o el palau de Westminster