ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’OM anuncia l’eixida de Marcelino i explica els motius

Per Alex Alfaro · 20 Septembre, 2023

Moments complicats en el si de l’Olympique de Marsella. La mala ratxa de resultats del conjunt gal, que va quedar fora de la Champions League, ha desembocat en una guerra oberta entre part de l’afició i el club. Una situació que acaba de finalitzar amb l’eixida de Marcelino García Toral i tot el seu staff tècnic, arribat a l’OM el passat 23 de juny

“Com a continuació al comunicat de premsa publicat ahir a la vesprada sobre l’equip directiu, l’Olympique de Marsella considera que els esdeveniments del 18 de setembre no permeten a Marcelino i al seu equip tècnic exercir en les millors condicions possibles la funció per a la qual van ser contractats. A conseqüència d’esta deplorable situació, Marcelino i el seu equip no continuaran la seua missió en l’Olympique de Marsella.

Davant aquesta situació, tot el club està molt decebut per haver de fer front a la marxa d’un entrenador i un cos tècnic, que no van arribar a Marsella fins al 23 de juny i que estaven plenament compromesos amb el club, per raons extraesportives”, resa el comunicat del quadre marsellés.