CRÒNIQUES

Crònica: L’Inter guanya el Trofeu Taronja a la tanda de penalts

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2019

A Mestalla es varen donar cita València i Inter de Milà per jugar la 48ª edició del Trofeu Taronja, la primera amb el nom de Trofeu Bwin Taronja. Dos equips que ja varen jugar la primera edició d’aquest trofeu i que han protagonitzat escenes històriques del futbol.

El València va eixir amb els mateixos onze jugadors que varen disputar la final de Copa del Rei a l’estadi Benito Villamarin el passat 25 de maig. Davant, Antonio Conte va provar amb una alineació amb més d’un jugador que no serà un habitual a eixir d’inici amb l’Inter.

Des del primer minut el València va tindre el domini de la pilota i també de les ocasions de perill, que a poc a poc van anar disminuint. Carlos Soler, molt participatiu, va ser el jugador que més perill va crear a la porteria defensada per Handanovic.

Arribant al descans, prop del minut quaranta, Carlos Soler aprofitava una centrada de Gonçalo Guedes per a, amb una gran cabotada, batre al porter eslové, que no va poder fer res per evitar el primer tant del jugador valencià.

A la tornada de vestidors, Marcelino va donar entrada a Cristiano Piccini i Kondogbia, deixant a la banqueta a Daniel Wass i Coquelin, respectivament.

La segona part va començar tal com va terminar la primera, amb un ritme molt lent i sense cap ocasió de gran perill. L’Inter amb més presència a camp del València però sense tindre grandes jugades clares de gol.

Poc a poc, el partit se va anar moguent i les ocasiones, encara que de poca claretat, varen anar apareixent fins que, arribant a la recta final de partit, Cheryshev va derribar Esposito dins l’àrea i va brindar un penalt per al conjunt italià que li va servir per empatar el partit prop de la pitada final de l’àrbitre. Politano, que no va duptar al seu llançament, va enganyar Cillessen i va fer el tant de l’igualada.

Amb l’empat, el partit es va anar a la tanda de penalts on l’Inter va guanyar per 7-6 gràcies a l’errada de Garay que va llançar el seu penalt per damunt de la porteria defensada per Handanovic i Bastoni no va errar el seu penal definitiu.

El València tornarà a jugar a Mestalla el pròxim dissabte a les set de la vesprada en el debut en la lliga davant la Reial Societat.