Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lino més a prop de l’Athletico de Madrid

Per Alex Alfaro · 06 Desembre, 2022

Tot apunta al fet que Lino haurà de tornar la pròxima temporada a l’Atlètic de Madrid. Cunha i Felipe es troben en la corda fluixa i tenen peu i mig fora de l’Atletico de Madrid i el rendiment de Carrasco no està sent ni molt menys el que s’esperava a principi de temporada. Tot això posa molt més complicat que Lino seguisca la pròxima temporada al València, encara que de Mestalla estarien encantats de poder ampliar un any més la cessió.

Cal recordar que Samuel Lino no té cap mena d’opció de compra o alguna clàusula que li permeta ampliar un any més la seua vinculació amb el València. A més, el Cholo Simeone està encantat amb el seu rendiment ja que ha sigut peça fonamental al València sent el tercer futbolista que ha jugat tots els partits de lliga com a titular. És un jugador indiscutible en banda.

Tal com ha informat el diari AS, Cunha i Felipe tenen un gran percentatge de possibilitats d’eixir en el mes d’estiu, sumat a la difícil situació financera per la qual travessa el València, fan que el destí més probable de Lino per a la pròxima temporada siga el retorn a la capital d’Espanya.

El panorama d’extracomunitaris també és beneficiós per a l’Atlètic de Madrid ja que sí que es compleixen estes condicionants, tindria via lliure per a incorporar a Lino. Mendes va fer un gran moviment portant-lo al València ja que ha aconseguit que Lino explotara i el Cholo Simeone està encantat amb les primeres jornades que ha fet en el club de Mestalla.