La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’inici de lliga de Gattuso comparat amb Bordalás, Javi Gracia, Marcelino i Pako Ayestarán
,

L’inici de lliga de Gattuso comparat amb Bordalás, Javi Gracia, Marcelino i Pako Ayestarán

COMPARTIR

El València de Gattuso està patint grans crítiques al llarg d’estos últims dies després de la dura derrota en Vallecas enfront del Rayo. Ara mateix la realitat és que les xifres no són gens bones, encara que ha deixat millors sensacions que temporades arrere. En este article, farem un repàs als números dels inicis de lliga des de la 16/17, temporada en la qual Pako Ayestarán estava al capdavant del club.

En eixe llunyà 2016, el València va fer un inici de lliga catastròfic amb únicament 3 punts de 15 possibles, amb 11 gols en contra en els primers partits. El canvi es va produir a l’any següent. Amb Marcelino en la banqueta, la plantilla va deixar molt clar que la lluita era la Champions. Primers 5 partits: 9 punts, cap derrota i només 3 gols en contra.

L’inici de la segona temporada de Marcelino no va ser el millor. L’equip va tindre una mala ratxa que no va acabar fins a setmanes després del València-Getafe de la Copa del Rei, canviant la dinàmica i acabant l’any del centenari en Champions i amb la victòria enfront del Barça de Messi en el Benito Villamarín.

En l’última temporada de Marcelino i abans de ser destituït, el València va arrancar la temporada amb un empat i dues victòries, encara que per a la quarta jornada enfront del Barça, ja hi havia canvi d’entrenador i Albert Celades va assumir la responsabilitat.

Amb Javi Gracia al capdavant, la situació no va millorar pel que fa als inicis de lliga. 7 punts de 15, amb 7 gols a favor i 7 en contra (2V, 1E, 2D). Finalment, amb Bordalás l’equip va començar La Lliga molt bé, amb 10 punts de 15 i 3 victòries.

Siga com siga, tot cçò són inicis i primeres sensacions. La diferència la marcara la regularitat, una cosa que podrem analitzar més endavant.