+  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Lim pot veure’s obligat a prendre decisions davant Barça i Lyon

Per Blanquinegres · 26 Novembre, 2015

Fa unes setmanes, Blanquinegres podía confirmar la presencia del màxim accionista del Club, el Senyor Peter Lim per als proper partits del VCF a Mestalla. Estos duels seran el del pròxim 5 de desembre davant el FC Barcelona i l’autèntica Final de Champions del 9 de desembre davant l’Olympique de Lyon. Dos partits de molt de nivell on Lim podrà viure de primera mà, sense intermediaris, el clima existent dins del Coliseu de l’Avinguda de Suècia entre afició i entrenador.

Este ambient advers podria girar-se en la seua contra, no per culpable però si per ser còmplice d’una situació que de la mà de Lim podria arrancar-se de soca arrel. També, al contrari del que es podria pensar, el Senyor Lim podria evitar a tota costa ser focus de crítica i tirar arrere la seua visita a Mestalla però el fet de poder traure conclusions des de la mateixa Capital del Túria podria fer que la seua presència siga un fet quasi al 100%.

Així pues, si la tendència continua sent la que fins ara esta mostrant l’equip blanquinegre i això se li afegeix una debacle europea, la presencia de Lim a València podria ajudar a reunions cara a cara sense quilometres de distància per tal de prendre decisions clares i fermes que provocarien els primers canvis de consideració al projecte de Meriton en el València CF. Cal recordar també que la Junta General d’Accionistes es troba al girar el cantó i amb ella la capitalització de fins 100 milions d’euros que hi ha que preparar.