ACTUALITAT  

Barcelona – València: com i on veure el partit en televisió

Per Mauro Pérez · 29 Abril, 2024

El Barcelona s’enfronta al València hui dilluns 29 d’abril a partir de les 21.00 hores en l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc en un partit transcendental corresponent a la jornada 33 de LaLiga EA Sports. Este partit representa una prova important per als dos equips, ja que el Barcelona busca assegurar la seua posició en la segona plaça del campionat de lliga, mentre que el València està lluitant per entrar en llocs europeus.

El Barcelona arriba a esta jornada amb l’objectiu de consolidar la seua posició en la taula, ja que actualment està sent aguaitat pel Girona, que provisionalment ocupa la segona plaça després de véncer a Las Palmas (0-2). Una victòria contra el València seria crucial per a mantindre’s en la segona posició i assegurar la seua participació en competicions europees la pròxima temporada.

D’altra banda, el València està decidit a sumar els tres punts en este enfrontament per a acostar-se als llocs de classificació per a competicions europees. Amb una lluita renyida en la part alta de la taula, cada partit és vital per a les seues aspiracions d’entrar a Europa, a més de poder aprofitar la punxada del Betis davant el Sevilla (1-1).

El Barcelona – Valencia de la Jornada 33 de LaLiga EA Sports es podrà gaudir en directe en televisió a través de la plataforma DAZN.