ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sánchez anuncia si dimiteix o no

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2024

Pedro Sánchez parla en uns minuts per a informar referent a la decisió que ja ha pres sobre el seu futur. Fins al moment no hi ha cap tipus d’informació referent a si el President seguirà al capdavant del Govern o pel contrari prendrà la decisió de dimitir.

Finalment, este mateix matí s’ha informat de què parlarà a partir de les 11.00 i serà una declaració institucional en La Moncloa sense presència ni preguntes dels periodistes.

La Secretaria d’Estat de Comunicació ha anunciat eixa compareixença de Sánchez en la qual es traslladarà la seua decisió final després de que dimecres passat comunicara la cancel·lació de la seua agenda per a reflexionar sobre si ha de continuar com a president del Govern. Una cosa que va fer en una carta a la ciutadania en la qual va lamentar una campanya “d’assetjament i enderrocament” en contra seua.

Necessite parar i reflexionar. M’urgeix respondre’m a la pregunta de si val la pena, pese al fang en el qual la dreta i la ultradreta pretenen convertir la política. Si he de continuar al capdavant del Govern o renunciar a aquest alt honor”, va escriure en eixa carta, en la qual també va acusar PP i Vox de ser “col·laboradors necessaris” d’un “atropellament tan greu” al costat de “una galàxia digital ultradretana”, en referència a l’organització ultradretana Manos Limpias.