ACTUALITAT  

Libertad VCF estableix les bases per a la marxa de Meriton

Per Alejandro Fernandez · 11 Septembre, 2023

L’associació Libertad VCF continua ideant iniciatives i realitzant múltiples accions legals i públiques contra el màxim accionista del València, Peter Lim. Libertad VCF ha comunicat en el matí de hui que la seua activitat seguirà durant el transcurs d’aquesta temporada, efectuant protestes i denúncies en oposició a la propietat del València.

Libertad VCF ha emés un comunicat en el qual ha informat dels objectius i pla a seguir per a la marxa de Meriton del València CF i la democratització del club. L’objectiu únic i final de l’associació és la democratització del València. Per a això, des de Libertad consideren com a vitals unes “reformes de lleis obsoletes com la Llei de Societats Anònimes Esportives” per a regular el món del futbol.

L’entrada d’un altre màxim accionista al club no està contemplada dins dels objectius, ja que amb aquesta acció, la democratització no seria una realitat. També consideren vital “la unió de tot el valencianisme” i obrin la porta per a la lluita contra Meriton “a qui vulga ser part de la solució”. 

En el comunicat, Libertad assenyala que tots els actes de protesta i denúncia contra la propietat del València CF han de tindre una visibilitat nacional i internacional, i fa una crida a les institucions polítiques. Libertad demana als partits polítics, governs autonòmic i municipal, i entitat financera que escolten les seues demandes.

L’associació ha recordat que tenen interposada una denúncia en el jutjat mercantil per a instar el València a elegir al conseller independent que autoritza la reforma de la Llei de l’Esport.