ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’exigència de Peter Lim per a l’arribada de jugadors en este mercat

Per Alejandro Fernandez · 08 Agost, 2023

El València començarà la nova temporada de lliga en el Ramón Sánchez Pizjuán amb tan sols un fitxatge en aquest mercat d’estiu. Un fitxatge en el mercat en el qual més s’havia d’haver mogut l’entitat valencianista donada la classificació final de la temporada passada.

Malgrat tots els fitxatges que el club havia d’haver tancat per a formar un grup que canvie la dinàmica i lluite per no descendir a partir d’aquesta setmana en LaLiga, el màxim accionista del València exigeix als directius que hi haja dues eixides més en forma de venda (no de cessió), segons han informat Relevo, perquè arriben nous futbolistes a l’entitat che.

Aquesta exigència de Peter Lim ha paralitzat de manera total l’acord aconseguit entre Valladolid i València per a l’arribada de Amallah i l’eixida de Marcos André entre els equips. El jugador valencianista eixiria cap a Valladolid a través d’una cessió, i el requisit donat des de Singapur trenca l’acord entre les parts. Amallah, qui ja tenia la decisió presa d’arribar a Mestalla, valora fitxar per un altre club.

Jugadors que poden obrir l’arribada de futbolistes al València amb la seua eixida són Samu Castillejo i Uros Racic. L’Espanyol va ser amb tot per Castillejo i li respectava el seu salari al jugador, però aquest no va acceptar l’oferta. Samu Castillejo també ha tingut ofertes d’Aràbia Saudita, però de moment no ha acceptat cap per a formalitzar la seua eixida del València. El València vol donar-li la carta de llibertat a Uros Racic a cost zero i buscar-li una eixida que mantinga el seu salari, segons ha informat Relevo.

El València arribarà el divendres a Sevilla amb una plantilla encara més dèbil que la de la temporada passada, i amb únicament el fitxatge de Pepelu. Rubén Baraja va demanar fitxatges en roda de premsa, però Peter Lim no dona “l’OK” cap operació des de Singapur. El club començarà la lliga amb diferents posicions sense cobrir i sense un 9 que garantisca unes xifres golejadores com per a no pensar en el descens.