ACTUALITAT  

Renovació automàtica en complir els 20 partits

Per Mauro Pérez · 30 Abril, 2024

La sorpresa a Montjuïc al Barcelona-València va arribar abans que començara el partit. Rubén Baraja va revelar l’alineació i per a sorpresa de tots, inclosos els mateixos jugadors, Yarek Gasiorowski va ser titular després de no fer-ho en LaLiga des del 8 de desembre de 2023. Malgrat la tasca desafiadora i la falta de minuts en el camp, el jove espanyol va demostrar per què és una de les majors promeses de l’acadèmia del club.

Encara que el València CF va encaixar 4 gols, les actuacions de Yarek, de tot just 19 anys, no van passar desapercebudes. Va realitzar fins a 5 intercepcions i va ser el jugador millor valorat de la línia defensiva, destacant per davant de Mosquera, amb qui va compartir parella de central. La seua destacada actuació ressalta la importància que podria tindre en l’equip en la pròxima temporada, se’n un jugador important per a la plantilla de Baraja.

Els dirigents del València tenen la intenció d’apostar per Yarek en el pròxim curs, en lloc de fitxar un altre central esquerrà, en cas que es concrete la venda de Cenk en el mercat d’estiu. Este enfocament es fonamenta en el potencial del jugador, recolzat per una clàusula de renovació automàtica que estendria el seu contracte fins a 2027 si aconsegueix els 20 partits jugats amb el primer equip, renovant així el seu contracte actual que té signat fins a 2026, encara que el club pretén estendre el seu contracte encara més, com a part clau del projecte de present i futur.