ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’estat físic de Canós, Gayà, Almeida i Thierry Rendall

Per Alex Alfaro · 10 Octubre, 2023

Rubén Baraja ha iniciat este matí els entrenaments de la setmana després de donar dos dies de descans als seus jugadors (diumenge i dilluns). I ho fa amb una setmana atípica ja que no sols no tindrà partits en esta setmana sinó que tampoc tindrà el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre ja que l’equip no té programat partit fins al dilluns 23 d’octubre, a les 21.00 hores, a Mestalla, davant el Cadis. Setze dies per a recuperar efectius després d’unes setmanes dures quant al que a lesions es refereix.

La idea de Baraja, segons va comentar en roda de premsa, és recuperar a tots els seus homes excepte a Diakhaby, amb una lesió muscular important, i els de llarga duració: Alberto Marí i Jesús Vázquez. Per tant, el val·lisoletà pretén tindre a la seua disposició a Canós, Gayà, Almeida i fins i tot a Thierry, que va acabar amb molts problemes el duel davant el Mallorca, després de forçar la seua reaparició per la falta d’efectius en els laterals. De tots ells, només Canós ha realitzat aquest matí una part de l’entrenament amb el grup a Paterna ja que s’ha retirat quan la pilota ha fet acte de presència sobre la gespa.

Després està per veure, com arriben els set internacionals que té el València en les seues respectives seleccions: Fran Pérez, Javi Guerra, Diego López, Mamardashvili, Cenk, Yaremchuk i Amallah.