ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les tres exigències de Baraja per a aquest mercat d’hivern

Per Blanquinegres · 16 Novembre, 2023

És habitual en totes les aturades de la competició de lliga del mes de novembre que els clubs comencen a negociar i ha traçar un rumb clar respecte al mercat d’hivern. No obstant això, el València fa molt temps que va deixar de ser un club normal amb caràcter general.

Ara mateix la secretaria esportiva no coneix el marge econòmic que Peter Lim autoritzarà gastar al llarg d’aquest pròxim mercat, ni tan sols poden dir obertament si podran acudir al mercat per a fer qualsevol tipus de moviment. Aquesta informació va ser reconeguda pel propi Director Corporatiu del club, Javier Solís. En els pròxims dies s’espera que Peter Lim respire.

Mentrestant, la secretaria esportiva continua fent camí i buscant diferents opcions. Com venim insistint en Blanquinegres, Corona i Carmelo del Pozo tenen treballades diferents opcions, cadascuna en un escaló econòmic diferent de l’espera d’una decisió per part del màxim accionista.

Durant el dia de hui ja han eixit diferents opcions que estan sobre la taula. Exemple d’això és l’opció de Peter González (l’opció més barata) o l’extrem del Racing de Ferrol Carlos Vicente, pel qual caldria pagar una clàusula de 600k i un salari inferior al milió brut anual.

En aquest context, Rubén Baraja ha efectuat 3 exigències al Managment Local, tal com ha informat la Cadena SER. Una altra cosa serà si finalment li fan cas, però per demanar que no quede. La primera de les exigències de Baraja ha sigut que no es produïsquen vendes, amb especial preocupació en el cas de Javi Guerra. El tècnic valencianista considera que l’equip ja està prou agafat amb pinces com perquè encara s’afeblisca més. Les altres dos exigències han de veure amb reforçar a l’equip. Baraja ha demanat la incorporació del banda que no va poder arribar a l’estiu i ha reclamat gol.

Baraja no està ni molt menys content amb el rendiment que ha tingut Yaremchuk i vol una altra alternativa per a eixa posició. L’opció ideal per a l’entrenador seria la de Rafa Mir, encara que en aquest moment sembla que, coneixent a Peter Lim, això és molt demanar.