La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les propostes que arriben per Manu Vallejo no convencen al club
,

Les propostes que arriben per Manu Vallejo no convencen al club

COMPARTIR

L’etapa de Manu Vallejo podria finalitzar prompte al club de Mestalla. El davanter va veure el dilluns passat com futbolistes de la pedrera estan per davant d’ell a la rotació, ja que Gattuso va preferir traure a Diego López que al mateix Vallejo, i és que el tècnic italià ha aprovat la seua marxa i ara estan pendents d’una oferta satisfactòria.

Pocs diners

Segons Dani Meroño, són molts els equips que s’han interessat en el gadità, però de moment cap oferta convenç al club, ja que ingressen pocs diners per ell. Conjunts de la Lliga Smartbank com el Granada el volen per a millorar la seua davantera, però també té propostes de primera divisió, com és el cas del Rayo Vallecano.

Oferiment al Cadis

Per últim, el València el va oferir al Cadis, l’equip on va brillar. El conjunt andalús està últim amb 0 punts i l’últim partit va caure per 0 a 4 davant l’Athletic, per tant, és una realitat que necessiten reforços. Manu Vallejo sap que no té lloc a este València i busquen un traspàs definitiu, però de moment cap equip aplega a les pretensions econòmiques del club de Mestalla.