La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les prioritats del València CF per a este mercat
,

Les prioritats del València CF per a este mercat

COMPARTIR

A poc més de 20 dies perquè finalitze el mercat de fitxatges, el València encara té una llarga llista de tasques pendents. Amb l’eixida de *Guedes (la venda grossa de l’estiu) el mercat del València s’ha activat i té aproximadament 8 milions d’espai en el Joc net Financer. Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, aquestes són les prioritats que té ara mateix el València en el mercat, organitzades de manera jeràrquica

Arribada de Nico Gónzález

El València i l’FC Barcelona es troben signant en este mateix moment el contracte que convertirà a Nico González en el segon jugador del València en l’era Gattuso, tal com ha informat Fabrizio Romano.

Nico signarà com a futbolista del València fins al Juny vinent de 2023, i en cap cas hi haurà opció de compra. El Barça veu amb molt bons ulls al jugador i vol tindre l’opció de continue lligat més temporades  en el futur si dona una bona imatge a València.

Abans que es tanque l’operació, Nico González havia d’ampliar el seu contracte i durant el dia de hui ja s’ha donat la llum verda. Durant les pròximes hores arribarà a València i es convertirà oficialment en nou jugador. La idea és que estiga disponible per a jugar contra el Girona.

Substitut de Guedes

La venda de Gonçalo Guedes ha desbloquejat totalment el mercat del València, però també ha significat que ara mateix hi ha urgències per a trobar al seu substitut. Tot apunta que serà un futbolista ja conegut a Mestalla, i és que segons Héctor Gómez el València confia en tancar esta setmana la cessió de Bryan Gil.

Arribada de un 8 i un central

Gattuso ha demanat l’arribada d’un 8 i d’un central. Vol més jugadors per al mig del camp, a més d’un central després de veure les mancances de l’equip en aqueixa posició. Sense anar més lluny, l’experiment de Foulquier en defensa no va funcionar res bé.