Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Les possibles eixides obririen les portes a noves arribades

Per Blanquinegres · 14 Agost, 2015

La desil·lusió que s’instal·la als Club de futbol quan un jugador primordial deixa l’entitat obliga als propis Clubs, damnificats, a buscar revertir eixe pesar en nova il·lusió, a traves d’un fitxatge. El VCF de la present temporada s’està caracteritzant per usar la seua basa de renovar a tot el seu bloc de confiança per tindre el futur ben garantit, per lo que els fitxatges no han sigut el fort d’este estiu, si no es produïen eixides.

Ara amb el rumor, cada volta més fort, de l’eixida de Nicolás Otamendi cap a la Premier League, esta situació podria canviar i els aires de fixatge podrien arribar al Túria per tal de recobrar la possible il·lusió perduda de la graderia de Mestalla. El colp baix que podria patir el projecte 2 de Peter Lim al València CF podria recuperar-se amb nom d’efecte immediat.

Des de fa uns dies, els noms de Ezequiel Lavezzi, Ezequiel Garay i Nico Gaitan, tots 3 argentins, han sonat en força per incorporar-se al vestidor de Nuno Espírito Santo coincidint amb les imminents noves sobre l’eixida del ‘23’, encara blanquinegre.

Cal recordar que els 3 nom esmentats línies abans ja han format part de titulars al llarg d’este últim any. El cas de Lavezzi ja va sonar al mercat d’hivern. La secretaria tècnica valencianista va seguir al jugador tant a un partit de Champions com a nombrosos partit del PSG, equip en el qual milita, de la Ligue1. Les últimes incorporacions al Club de la capital de França, com el d’Angel di Maria tallen encara més les ales al jugador internacional de tindre minuts al llarg d’esta temporada.

El central del Zenit Sant Petersburg, Ezequiel Garay ja va sonar a l’estiu passat per formar part de la defensa del VCF. Finalment, els problemes que sorgiren al procés de venda van acabar tombant esta possibilitat. Ara, amb la més que probable eixida d’Otamendi, l’arribada d’un defensor amb pes es fa més que necessària i Garay seria un home que quadraria a eixa necessitat, de fet, l’acord jugador-VCF ja existiria, segons s’apuntava a principis de setmana des d’Itàlia. El VCF, d’esta forma, ha demostrat estar atent a les possibilitats del futur d’Otamendi i així reposar-se el més ràpid possible d’esta baixa tan sensible.

L’últim nom, el de Nicolás Gaitan és el més difícil de tots, sobre tot per unes declaracions a A Bola que no deixaven en molt bon lloc al VCF. Per altra banda, el de Benfica ja va sorgir com opció quan el Club valencianista treballava per la incorporació de Enzo Pérez, tant a l’estiu com després al mercat de fitxatges de gener.

D’una forma o altra el VCF de Peter Lim buscarà eixe colp d’efecte en el que poder enganxar a l’afició, tan de bo siga amb l’equip dins la Champions League. Finalment, les eixides provocaran moviments d’última hora als despatxos de Mestalla cosa que farà dels últims 16 dies que queden de mercat molt divertits, quasi com van ser els de l’any passat quan Álvaro Negredo va arribar sobre la botzina del mercat sent la bomba que Nuno va prodigar a la mateixa sala de premsa de Mestalla.