Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Les paraules de Kempes ‘encenen’ a l’afició del Mònaco

Per Blanquinegres · 08 Agost, 2015

Ahir, minuts després de que es coneguera el resultat del sorteig de la prèvia, que deparava el VCF-AS Mònaco, Mario Alberto Kempes donava el seu punt de vista al respecte a la radio oficial del Club, VCF Ràdio. A les ones, el Matador, tranquil·litzava a tot aquell valencianista, amb dubtes sobre la fortuna que havia corregut el seu equip, dient, amb tot el respecte que cal tindre al rival, que el VCF era de llarg molt més equip que el conjunt del Principat.

Pues bé, estes paraules arribaren fins al país veí i la que s’ha embolicat ha sigut ben grossa. Des de França, informen a Blanquinegres.com, que estes declararacions són impròpies del mite argentí ja que pensen que estes paraules es produeixen baix el nom del València CF. Les qualifiquen com de prepotents per part de l’entitat blanquinegra. Recordar que, ahir Kempes participava per primera volta com a ambaixador del Club a un acte esportiu com fou el sorteig a Nyon de la fase prèvia de l’UEFA Champions League.

Com dèiem, estes paraules pareix que s’han tret fora de context, de totes a totes, perquè com vam fer-nos eco, el Matador en cap moment va menysprear al conjunt monegasc. En tot moment, el que fora ’10’ valencianista predilecte, va deixar clar que sempre cal tindre respecte cap a l’adversari. Mario Alberto va parlar per el be del VCF sense buscar ferir cap sentiment.