ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Les operacions Amallah – Marcos André, en perill

Per Manel Rumbau · 16 Agost, 2023

Les operacions Amallah – Marcos André es trobàven tancades al arribar totes les parts implicades a un acord total. D’aquesta forma, el jugador brasiler del València tornaria a Pucela la pròxima temporada, mentre que l’internacional marroquí reforçaria el mig del camp valencianista en forma de cessió. 

No obstant això, tot estava a expenses de la decisió, una vegada més, del màxim accionista del València, el qual no va autoritzar l’operació perquè vol un traspàs pel davanter brasiler. 

El temps corre i l’operació continua en “stand-by”

Després de la decisió de Lim, segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, el Reial Valladolid ja coneix que, per a fitxar a Marcos André, haurà de pagar els 2,5 milions d’euros pel 50% dels seus drets. No obstant això, el màxim accionista demana 5 milions pel 100%. Per altra part, el València ha de donar eixida a Castillejo per tal de fer front a l’operació Amallah. 

Tot i això, el cert és que l’operació es troba més en perill amb el pas dels dies. Marcos André, a més del Pucela, té interessos d’Espanyol i Elx. Encara que els dos equips no estan disposats a arribar a la xifra que vol el club de Mestalla, tenen dos cartes que jugar a l’operació (Lucas Boyé i Martin Braithwaite).

Per part d’Amallah, l’internacional del Marroc té, a més de la proposta valencianista, interessos de CA Osasuna i Celta de Vigo segons informaren Radio Marca i Relevo. No obstant això, cap dels dos equips té pactat ja un acord amb el jugador, situació amb la que sí compta el València. Tot i això, el temps corre en contra del club de Mestalla.