Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Les opcions de que Paco Alcácer fitxe pel València

Per Manel Rumbau · 31 Agost, 2023

36 hores. Eixe és el temps que té el València per tal de fitxar un davanter que acompanye Hugo Duro a l’atac valencianista aquesta temporada. Durant tot aquest temps, el club de Mestalla havia centrat tots els seus esforços en un únic jugador, Rafa Mir.

Tot i que el davanter murcià estava com a boig per arribar a la capital del Túria, Miguel Ángel Corona va descartar ahir la seua arribada. “Rafa Mir està descartat, sí. Gestionem els diners de la millor manera per a complir els criteris: ser sostenible. Intentem gestionar per a tindre la millor plantilla possible i donar-li les millors eines al nostre tècnic”. Mir era el davanter desitjat per Rubén Baraja. No obstant això, el Sevilla es va negar a donar eixida a hores d’ara d’estiu, tot i que el València arribava al que demanaven els andalusos.

L’alternativa per a la davantera és Paco Alcácer

Amb tot açò pel mig, anit va sorgir el nom d’un vell conegut que podria reforçar la davantera valencianista davant l’urgència que té ara mateix. De fet, segons l’informació proporcionada pel periodista Héctor Gómez anit, Paco Alcácer ha tancat ja un acord amb el València per tornar a casa.

A més, segons va informar la font citada, el de Torrent passaria a guanyar una quantitat inferior als 1,5 milions nets per tal de poder arribar a Mestalla. Ara mateix, el davanter valencià cobra uns 4 milions nets al Sharjah FC dels Emirats Àrabs.

Les opcions que té d’arribar a Mestalla

L’operació, res més lluny de la realitat, no serà senzilla. Alcácer té contracte vigent amb el conjunt àrab fins el 2025, pel qual l’única possibilitat que té d’arribar a Mestalla aquesta temporada és fer-ho en forma de cessió. A més, el de Torrent necessita l’OK del màxim accionista per poder fitxar pel València. Segons ha informat Marca, el club de Mestalla està treballant en una cessió de baix cost o, pel contrari, una cessió amb pagaments condicionats en variables que són múltiples perquè es puga acabar donant el moviment.