Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les grans pèrdues del València CF podrien provocar la dissolució del club

Per Pablo Marquez · 13 Febrer, 2021

La situació econòmica del València CF és dramàtica. El club de la Capital del Túria està travessant una crisi financera molt severa que podria acabar amb la dissolució del club si no és capaç d’ingressar l’efectiu necessari per a poder evitar esta situació.

Segons ha informat el diari Las Provincias, el València CF ha de vendre per valor de trenta-quatre milions d’euros abans del trenta de juny de 2021. Açò ocorre, perquè el València va declarar pèrdues de vint-i-sis milions d’euros per a la temporada 2021-2022. No obstant això, Meriton Holdings no va reflectir els comptes amb tota la sinceritat que calia, ja que varen declarar huit milions d’ingressos en taquilles. Açò sembla impossible, perquè a conseqüència de la pandèmia cap aficionat ha pogut accedir a l’estadi de Mestalla.

PETER LIM OFEGA L’ECONOMIA DEL VALÈNCIA CF

A més, el diari ha afegit que la intenció de Peter Lim és cobrar els préstecs que li va oferir al club en setembre de l’any 2021. Per tant, si el màxim accionista sol·licita la devolució, el València hauria de pagar-li a Peter Lim un total de 54,5 milions d’euros. Esta situació està ofegant al València CF.

L’única solució possible és obtenir ingressos per a poder afrontar els pagaments futurs. Per este motiu, la venda de jugadors es posiciona com el principal objectiu de Meriton Holdings. Ara mateix, els dos futbolistes que més diners podrien aconseguir per al València CF són José Gayà i Carlos Soler. Els dos futbolistes s’han format en l’Acadèmia del València i han viscut el sentiment valencianista des que eren uns xiquets.

Ara mateix, tot fa indicar que l’única via per a poder salvar el València CF és la venda de futbolistes. El club ha d’ingressar trenta-quatre milions abans del trenta de juny i haurà de pagar 54,5 milions a Peter Lim en el mes de setembre.