La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les cinc notícies del dia: Nico González, Bryan Gil, acomiadament de Guedes i Cillessen i novetats renovació Soler i Gayà
,

Les cinc notícies del dia: Nico González, Bryan Gil, acomiadament de Guedes i Cillessen i novetats renovació Soler i Gayà

COMPARTIR

Nico González molt prop del València

Barcelona i València ja han signant el contracte que convertirà a Nico González en el segon jugador del València en l’era Gattuso, tal com ha informat Fabrizio Romano.

Nico signa com a futbolista del València fins al Juny vinent de 2023, i en cap cas hi haurà opció de compra. El Barça veu amb molt bons ulls al jugador i vol tindre l’opció de continue lligat més temporades  en el futur si dona una bona imatge a València.

Cessió de Bryan Gil

La venda de Gonçalo Guedes ha desbloquejat totalment el mercat del València, però també ha significat que ara mateix hi ha urgències per a trobar al seu substitut. Tot apunta que serà un futbolista ja conegut a Mestalla, i és que segons Héctor Gómez el València confia en tancar esta setmana la cessió de Bryan Gil.

Ara mateix, València i Tottenham estan negociant el salari del futbolista i no es descarta que a la cessió hi haja una opció de compra. El club anglés vol vendre’l, però tampoc té pressa, i és per això que no li importaria cedir-lo un any més si d’esta manera es pot revaloritzar al mercat.

Acomidamanet Cillessen i Guedes

Novetats renovació Soler i Gayà

El València té la intenció de presentar dues noves ofertes a Gayà i a Soler. Segons ha informat Tribuna Deportiva, el VCF prepara una nova temptativa per a renovar als seus dos capitans.

Aquesta nova oferta inclouria una millora salarial en la qual tots dos jugadors se sentirien còmodes, però deixaria la porta oberta al fet que un futur es pogueren marxar amb alguna mena de clàusula.

El València vol evitar a tota consta que marxen els jugadors gratis el mes de gener, i per això els vol tindre lligats i que continuen sent propietat de l’equip blanc-i-negre.