Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’equip de La Liga que va fort per Jesús Vázquez

Per Blanquinegres · 26 Desembre, 2022

L’eixida de Jesús Vázquez del València està cada dia més a prop. El futbolista necessita minuts i el club que més fort està apostant per ell està sent el Torino italià. Jesús Vázquez té cinc escenaris oberts, però cap d’ells és estar en la segona part de la temporada amb el club de Mestalla:una cessió simple fins al 30 de juny, una cessió per a un període de 18 mesos, cessions amb opció de compra i fins i tot el traspàs amb una opció de recuperar al jugador després d’unes temporades

Tal com ha informat el prestigiós periodista Gianluca Di Marzio, Jesús Vázquez ara mateix és la prioritat absoluta per al Torino i les negociacions estan avançant. Sense anar més lluny, Moretti (director esportiu del Torino) va estar fa unes setmanes a la Ciutat Esportiva de Paterna seguint molt de prop les evolucions del lateral del València C.F.

L’opció espanyola

Tal com va informar el portal Relevo, el Getafe és l’equip de La Liga que més interessat està. A més, no és un interés nou perquè cal recordar que Quique Sánchez Flores ja va preguntar per ell el passat estiu. No obstant això, la resposta va ser negativa de Corona i de Gattuso, principalment perquè Gayà tenia quatre partits per davant de sanció i l’entrenador volia veure com es desembolicava durant la temporada.

El Getafe ja va contactar amb el futbolista en l’últim partit a Mestalla sota la idea de marxar-se a la capital d’Espanya en el mercat d’hivern. En el cas que el Getafe siga l’opció triada, el més normal és que isca en format de cessió. El València només trauria al jugador en el cas d’una oferta que no es puga rebutjar, i els 4-5 milions en els quals es mou el Torino no convencen a Mestalla.