La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’entorn de Racic afirma que Gattuso el vol
,

L’entorn de Racic afirma que Gattuso el vol

COMPARTIR

El mercat del València es troba bloquejat fins que no realitze alguna venda, que tot apunta que serà Maxi Gómez. L’apartat de les eixides per a quadrar el Fair Play Financer està sent més lent del que pensava el club che, i és per això que futbolistes que segurament anaven a eixir ara tenen possibilitats de continuar un any més.

Gattuso el vol

És el cas d’Uros Racic. El migcampista no està rendint a esta pretemporada. De fet, el gol de la derrota d’ahir davant el Castelló va ser després d’una pèrdua seua impròpia d’un jugador de primera divisió, però segons Ivan Herraiz a Deportes Cope Valencia, l’entorn del jugador assegura que Gattuso vol que continue al primer equip.

L'”oferta” de la Lazio

Cal recordar que El Chiringuito informà que la Lazio venia a per ell amb una oferta de 15 milions, però mai va ser real, ja que de ser certa el València hauria venut al jugador sense pensar-ho un moment. El mateix entorn de Racic també afirma que ell vol quedar-se al València i triomfar, per tant, és possible que es quede una temporada més al conjunt blanquinegre.