La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon revela que Anil va ser acomiadat per desqualificar a les autoritats polítiques
,

Lay Hoon revela que Anil va ser acomiadat per desqualificar a les autoritats polítiques

COMPARTIR

L’acomiadament d’Anil Murthy va ser la millor notícia que va rebre l’afició del València esta temporada. L’expresident del club che serà recordat com un dels personatges més indignes que s’han assegut a Mestalla, i és que és l’únic que s’ha atrevit a manar callar als seus aficionats, un dia que la gent mai ha oblidat.

Els àudios d’Anil

Doncs bé, Superdeporte va començar a filtrar uns àudios on eixia a la llum qui és Anil Murthy: un mentirós que desqualifica allà on va. Va dir que el seu amo, Peter Lim, estava senil; que Mateu Alemany era volgut a València perquè s’havia guanyat a la premsa i que Liverpool era una ciutat de “merda”, però el que va provocar el seu acomiadament van ser les desqualificacions a la classe política.

Lay Hoon

El València té un problema greu amb la Generalitat Valenciana, ja que volen desbloquejar d’una vegada per totes el Nou Mestalla, i és per això que Peter Lim ha enviat a València a una persona que ha tingut una bona relació amb els polítics: Lay Hoon. 

Els polítics valencians

Segons Tribuna Deportiva, ella mateixa ha sigut qui ha confirmat hui a la reunió amb Sandra Gómez que Peter Lim acomiadà a Anil Murthy per desqualificar constantment als polítics de la Generalitat. Els àudios on parla del Nou Mestalla i la seua presència amb fulls en blanc en les reunions provocaren que s’esgotara la paciència de Peter Lim, que amb Anil va tindre molta.

Així, es confirma un secret a veus, i és que els àudios de Superdeporte van ser el detonant perquè desapareguera de la ciutat una persona que no és respectada per cap valencianista.