La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon arriba demà a València i es reunirà amb l’Ajuntament
,

Lay Hoon arriba demà a València i es reunirà amb l’Ajuntament

COMPARTIR

El Nou Mestalla està més prop que mai de reprendre les seues obres. Amb l’espenta econòmica que generà CVC i l’eixida d’Anil Murthy, fa la impressió que el club che està donant passos de gegant per a aplegar a un acord amb l’Ajuntament de València, que també desitja que la situació s’estabilitze el més prompte possible.

Lay Hoon

En totes estes millores per part de Meriton hi ha un nom propi: Lay Hoon. Segons Deportes Cope Valencia, arribarà demà a la ciutat i ja ha sol·licitat una reunió amb l’Ajuntament per a parlar de l’últim projecte presentat, que el València confia que siga el definitiu. En cas d’acceptar-lo, l’aforament inicial és de 66.000 localitats.

No hi ha acord entre els polítics

La realitat és que dins de la Generalitat hi ha dos parts: uns aposten per donar-li continuïtat a este nou projecte i uns altres encara afirmen que s’ha de complir la literalitat de l’ATE. En esta última part es troba Urbanisme, que té com a líder visible a Sandra Gómez, qui comenta sempre a les seues declaracions que l’acord no és definitiu.

El Mundial 2030

El Nou Mestalla ha de ser una realitat l’estiu de 2025 per a començar la temporada 25/26 ja allí. A més a més, en cas de guanyar la candidatura ibèrica i albergar el Mundial 2030, lògicament a este estadi es disputaran partits, ja que València és una de les ciutats més rellevants d’Espanya.