Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Alavés no puntua a Mestalla des de fa 20 anys

Per Miguel Castells · 23 Abril, 2021

El València es juga demà a Mestalla la possibilitat de pràcticament assegurar-se la permanència en primera divisió. Les derrotes ahir d’Eibar, Getafe i Huesca van permetre que els equips de baix no s’aproparen al conjunt blanquinegre, i a més a més manté la diferència de 8 punts amb les posicions de descens, amb 6 jornades per disputar-se.

7 punts de 9 possibles

Un dels equips que marca la salvació és l’Alavés. L’equip de Javi Calleja té una trajectòria molt positiva, ja que des que aplegà l’entrenador sumen 7 punts de 9 possibles i, en cas de guanyar al València es col.locarien a dos punts de l’equip de Javi Gracia, mentres que si s’imposa l’equip de Mestalla se n’aniria amb 8 punts de marge.

Cap punt als últims 20 anys

L’estadística juga a favor del València. L’Alavés no ha sumat cap punt als últims 20 anys a Mestalla. És clar que no han coincidit tots els anys a primera divisió, però les set últimes visites han sumat set derrotes. A estos 7 partits el València ha anotat 18 gols i tan sols ha rebut 5, que han sigut en les últimes 5 visites, on l’Alavés sempre ha marcat, però també ha acabat sempre per darrere.

La classificació a Champions

A la penúltima visita del conjunt basc, a Mestalla es va respirar una felicitat extrema, ja que va ser la primera jornada que el València entrava en posicions Champions, i era la jornada 37. La derrota del Getafe al Camp Nou i la remuntada del València a Mestalla davant l’Alavés col.locaven al València quart a falta d’una jornada per disputar-se.

Un mes sense guanyar

Així, el València torna demà a Mestalla. A l’estadi on s’està gestant lentament la salvació. Una victòria suposaria donar-li tranquil.litat a un any molt complicat. L’equip no guanya des del 21 de març, i per tant fer-ho demà ja és una obligació.