La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Al-Rayyan no fica fàcil la marxa de James Rodríguez
,

L’Al-Rayyan no fica fàcil la marxa de James Rodríguez

COMPARTIR

-->

Este matí s’han revolucionat les xarxes socials de l’entorn del València. James Rodríguez, a través d’una entrevista en el Chiringuito de Jugones, s’ha oferit al València CF. El futbolista colombià està a Qatar i vol eixir abans del tancament del mercat. Per tant, considera que el València és una magnífica opció per a ell. 

Una vegada ha arribat l’oferiment, els aficionats del València s’han activat i han creat el hastag #elvalencianismoquiereaJames. Eixe amor pel colombià ha arribat al futbolista, el qual ha animat en directe a l’afició per a seguir amb eixos missatges. Després de tot això, el mateix James Rodríguez s’ha animat a publicar un tweet també. 

Mendes treballa en l’eixida de James

No obstant això, de moment només és un oferiment del futbolista i el seu entorn. El València coneix la situació, però sap que és una operació molt complicada, perquè encara té contracte en vigor amb el seu club. Al llarg dels últims dies, Jorge Mendes està tractant de rescindir el contracte de James Rodríguez amb l’Al-Rayyan, però el temps juga en contra de tots. 

D’altra banda, segons ha informat el periodista colombià, Pipe Sierra, l’Al-Rayyan demana en torn a quatre milions d’euros per a vendre a James Rodríguez. El jugador colombià vol eixir i ja ha confirmat el seu desig de jugar en el València CF. 

El club de Qatar no vol vendre a la seua estrela. James no entra en la convocatòria de l’Al-Rayyan, però la passada temporada va marcar quatre gols en dotze partits i va repartir sis assistències. Haurem d’estar pendents a les últimes hores de mercat per a veure quin és el futur del colombià.