Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  SOCIAL  

L’Ajuntament es reuneix en secret amb el València

Per Sergio Botella · 16 Septembre, 2023

L’Ajuntament de València, liderat per la nova alcaldessa Maria José Catalá, s’ha reunit aquesta setmana en secret amb el València CF. Amb aquesta reunió, han començat els contactes entre el club i el nou govern de la ciutat.

Segons ha informat Las Provincias, el govern del PP s’ha reunit amb el València CF, no amb Meriton. Des del club, no s’ha plantejat cap exigència urbanística. Per tant, la reunió produïda ha servit per a tindre una primera presa de contacte i saber en què punt es troba l’entitat valencianista.

El club està en busca d’un nou conveni que no va ser capaç d’aconseguir amb l’anterior govern, però que també sembla difícil amb el nou.

Juanma Badenas, portaveu de Vox a l’Ajuntament, va assegurar dilluns passat que “mai votaran a favor alguna cosa que permeta a Lim continuar al València” i també va destacar: “el que és dolent per al València CF, és dolent per a la ciutat. Peter Lim és el nostre enemic.

Aquestes declaracions del partit que “governa” al costat del PP a València són una declaració d’intencions per al club. El València no tindrà cap facilitat per a arribar a un acord per un conveni que el club ja tenia, però que Meriton no va ser capaç de complir a temps.