Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’agent de Yunus Musah posa preu a la seua eixida

Per Alex Alfaro · 26 Desembre, 2022

L’agent de Yunus Musah continua movent el vesper a la recerca d’una possible eixida del futbolista que de moment pertany al València. Sens dubte, el seu rendiment està sent sorprenent i molt major de l’esperat, principalment després de ser una de les figures fonamentals del Mundial amb els Estats Units.

D’esta manera, és normal que la seua agència de representació estiga rebent una gran quantitat de propostes i oferiments per a tractar de traure al futbolista del València. De moment, el València té completament el control de la situació amb un contracte que finalitza en 2026 i amb una causula pròxima als 100 milions d’euros.

Tal com ha informat el mitjà de comunicació Calciomercatto, l’agent de Yunus es va reunir amb l’Inter de Milà i ha xifrat l’eixida de l’estatunidenc en 40 milions d’euros. Una quantitat ara mateix allunyada del mercat i que serà complicat que algun equip puga portar.

De totes maneres, el pròxim mercat té pinta que serà mogut respecte a Yunus i on arribaran de tota mena d’ofertes i oferiments. L’Inter de Milà no es planteja en cap cas pagar eixa quantitat i activaria l’opció B que és Carlos Alcaraz, del Racing Club argentí.