ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’agent de Lino es reuneix amb Corona amb el seu futur en l’aire

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

Samuel Lino és un de tants jugadors en la plantilla del València que no tenen res clar el seu futur en l’entitat blanc-i-negra. És la mateixa situació que jugadors com Herrerín, Ilaix Moriba, Cenk, Nico, Kluivert i el propi Lino. No obstant això, encara ens trobem en un moment molt inicial per a prendre decisions ja que els clubs d’origen tampoc tenen una idea clara i cristal·lina de la seua voluntat.

Tal com ha avançat Ràdio Marca, al llarg d’este matí ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva de Paterna una reunió entre Miguel Ángel Corona, director tècnic del València C.F i Hugo García, agent de Lino encara que també representa a un dels capitans com és el cas de Gabriel Paulista.

Es tracta de reunions habituals dins de la normalitat d’un club de futbol que vol mantindre un contracte seriós amb els representants de la primera plantilla del club.

El futur de Lino no està ni molt menys clar i tampoc es prendrà una decisió en la reunió de Singapur del pròxim mes de novembre a la qual acudirà Gennaro Gattuso al costat de Corona, tal com van anunciar tots dos a través de diferents rodes de premsa.

Miguel Ángel Corona va parlar del futur de Lino

“Anem a vore com es desenvolupa la temporada amb Lino. La presidenta va actuar molt intens en la seua arribada. Cal vore també quina és la posició del ATM respecte al futur del jugador”

Lino tampoc va donar molts detalls de la pròxima temporada

Lino va atendre els mitjans de comunicació en roda de premsa esta setmana amb motiu del gran partit d’esta setmana entre València i FC Barcelona. El jugador actualment cedit al València va parlar sobre el seu futur i del que actualment sap. No obstant això, cal tindre en compte que encara ens trobem al mes de novembre i és complicat que els clubs tinguen decidit el que fer amb futbolistes cedits

Vols jugar en el València?

“Jo vull jugar al València fins a final de temporada. Estic enfocat en això. Pense en València ara. Ningú del club ha parlat amb mi. En el futur veurem després”

València o Atlètic de Madrid?

“És una pregunta difícil. Són dos grans clubs. Estic enfocat en el present, a València. El meu cor pensa a fer una gran temporada ací. No sé si tornaré a l’Atlètic. Enfocat en present”