ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xifra econòmica que rep el Vila-real per cada 10 partits de Guerra

Per Alex Alfaro · 30 Novembre, 2023

El València té una perla en el primer equip que va fitxar del Vila-real en 2019. Javi Guerra és un futbolista que va enamorar als aficionats la temporada passada amb aquell gol a Mestalla al Reial Valladolid en els instants finals del partit. Els valencianistes somien amb tindre molts anys en el club a Javi Guerra, però els gegants europeus van darrere d’ell i que es quede no serà tasca fàcil.

El Vila-real es va guardar prop d’un 30% dels drets econòmics de Javi Guerra, segons ha informat Pedro Morata en Sin Ataduras. A més, la informació afig que el conjunt groguet cobra una sèrie de prima per partits amb el primer equip que jugue Javi Guerra amb el València.

Javi Guerra va debutar amb el València en un partit de Copa del Rei amb Bordalás i ara ja està assentat en el primer equip de la mà de Rubén Baraja. El seu gran any al València Mestalla de Miguel Ángel Angulo i la seua gran adaptació i irrupció en la Primera Divisió parlen meravelles del desenvolupament del futbolista de Gilet.

El migcampista valencià ja ha sigut convocat en diferents ocasions per a la selecció sub-21 de Santi Denia i va estar en l’última prellista de Luís De la Fuente per a l’absoluta. Sense cap dubte, Javi Guerra té un gran futur per davant i el València no ho tindrà res fàcil per a poder mantindre-lo en la plantilla, amb els gegants europeus observant a Guerra.

El jugador valencianista va estar 10 anys en la pedrera del Vila-real i allí es va formar, però sempre va pensar en la seua tornada al València. Quan el club va anar a per ell, no ho va dubtar i va signar pel seu club. Ara, Javi Guerra gaudeix cada cap de setmana defensant la camiseta del València i és convocat per la sub-21 de Santi Denia.

A esta informació cal afegir, segons ha avançat As, que el València paga 100.000 euros cada vegada que Javi Guerra cumpleix un cicle de 10 partits oficials amb el València. El futbolista de Gilet ha disputat un total de 26 partits amb la camiseta del club de Mestalla i per tant, de moment, el club de Mestalla ha pagat ja 200.000 euros.