Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La valoració de Luis Enrique després de la derrota davant del Japó

Per Alex Alfaro · 02 Desembre, 2022

La Selecció espanyola va perdre enfront del Japó i es va classificar per als huitens de final de la Copa del Món. No obstant això, durant tres minuts Espanya va estar eliminada del Mundial en el moment en el qual Costa Rica vencia a Alemanya per 2-1. Luis Enrique va parlar en roda de premsa i va ser autocrític amb el que havia realitzat el seu equip i va enfocar la mirada en els següents partits. Toca alçar-se i espera Marroc dimarts que ve.

No ha sigut una bona nit

“Segurament no tan bona nit. No ha passat més enllà del que vam veure tots, cinc minuts de descontrol total, de pànic. Ens van fer dos gols i si hagueren necessitat marcar dos més ens els marquen segur”

 

Minuts de pànic

Quan un país com el Japó ja no té res a perdre arrisquen al màxim i han passat com a avions. Cinc minuts de pànic. La situació s’ha recuperat quan el Japó ha decidit tornar a la seua posició en el camp, ja tenia el que volia i s’ha tirat arrere. A partir d’ací intentem gestionar de la millor manera la situació, vam tindre alguna ocasió, però molt difícil perquè amb deu jugadors per dins, vam tindre un parell de dispars bons, però poc més”

 

Cinc minuts

“Cinc minuts, dos gols. Si voleu 12 minuts dolents, perquè 12. No se m’ha passat pel cap res. Tinc molta experiència en el futbol i he vist de tot bo i de tot dolent. Com a entrenador intentes gestionar amb els canvis, arrisquem, vam ficar canvis però amb deu arrere ja és molt difícil”

 

Nervios

 

“Un es pot posar nerviós abans d’un partit però a hores d’ara ja. El dol o el duel el passarem aquesta nit. No hi ha res a celebrar. Hem passat com a segon sí, però això ha de servir d’avís de que pot tornar a  passar. Si contra el Marroc tenim la fortuna d’anar per davant, el Marroc arriscarà de gom a gom una altra vegada. En eixos moments hem de demostrar una mica més de contundència quan el rival ens estreny”

 

Rendir-se

“Rendir-me no està en el meu manual i tampoc celebrar una derrota. No tinc molt a celebrar, la veritat”